Επίσκεψη Μαντά σε αεροδρόμιο και υπ. Υποδομών: Φροντίζουμε για την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου

/

Επίσκεψη στο διεθνές αεροδρόμιο Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» πραγματοποίησε ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του αεροδρομίου ενόψει της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Τον κ. Μαντά υποδέχθηκαν ο νέος Αερολιμενάρχης, Κωνσταντίνος Τσιώρος, ο Προϊστάμενος Τηλεπικοινωνιών, Παναγιώτης Γκούνης, και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του αεροδρομίου, Νικόλαος Κωνσταντακόπουλος, οι οποίοι ενημέρωσαν τον βουλευτή για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο αυτή την περίοδο.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση σχετικά με το πρόγραμμα πτήσεων για τη νέα σαιζόν που μόλις ξεκίνησε, καθώς και υπήρξε αναλυτική καταγραφή των αναγκών, των ελλείψεων και των προτεραιοτήτων που πρέπει να δοθούν ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, δίνοντας έμφαση στους θερινούς μήνες οπότε και αναμένεται να υπάρξει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Επιπλέον ο αερολιμενάρχης ενημέρωσε τον βουλευτή ότι ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες η αυτοψία και καταγραφή των υφιστάμενων υποδομών και αναγκών του αεροδρομίου από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Υπερταμείου και του τεχνικού συμβούλου, ο οποίος έχει αναλάβει την προετοιμασία του διαγωνισμού για την παραχώρηση του αεροδρομίου. Από την πλευρά του ο κ. Μαντάς ευχαρίστησε τα στελέχη του αεροδρομίου και τον διοικητή για την αναλυτική ενημέρωση που του παρείχαν και δεσμεύθηκε να μεριμνήσει ώστε όλα τα ζητήματα να τεθούν υπόψη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και να ασκήσει πιέσεις για την άμεση επίλυσή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Μαντάς πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών του υπουργείου κ. Ιωάννη Ξιφαρά, τον οποίο και ενημέρωσε για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την επίσκεψή του βουλευτή στο αεροδρόμιο. Παράλληλα ζήτησε από τον κ. Ξιφαρά να δρομολογηθεί η επίλυσή τους το ταχύτερο δυνατό, ώστε σε καμία περίπτωση να μη διακινδυνεύσει η ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου ενόψει της ιδιαίτερα κρίσιμης φετινής περιόδου, δεδομένου ότι αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη τουριστική κίνηση η οποία μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις υποδομές του αεροδρομίου. Ο κ. Ξιφαράς διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία και συνεννόηση με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για θέματα και προβλήματα του αεροδρομίου, καθώς και δεσμεύτηκε να φροντίσει για την άμεση διευθέτηση όλων επιπλέον ζητημάτων που τέθηκαν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έγκλημα στο Πεταλίδι: Χτύπησαν τον 73χρονο στο κεφάλι με «κάβουρα», τον στραγγάλισαν και στο τέλος έκλεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παπαθανάσης: Πετύχαμε αύξηση 282% στις υπαγωγές στον Αναπτυξιακό Νόμο κατ’ έτος, σε σχέση με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.