Φεύγει από τη Μάντσεστερ ο Ρονάλντο – Σενάρια για Παρί

21 Φεβρουαρίου 2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη διοίκηση της οποίας έχει ήδη συμφωνήσει να φύγει στο τέλος της σεζόν!

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προκάλεσε αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στο σύλλογο που τον έκανε διάσημο, αλλά ενώ η νέα αρχή είχε θετικό πρόσημο με καλές εμφανίσεις και αρκετά γκολ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να προβληματίζεται για το αγωνιστικό μέλλον του, καθώς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα επτά τελευταία ματς.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Στα 37 του, πλέον, ο Ρονάλντο γνωρίζει πως βρίσκεται κοντά στο τέλος της καριέρας του και δεν θέλει να «χαλάσει» όσα έκτισε τόσα χρόνια στα γήπεδα του κόσμου. Και στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «Mirror», συναντήθηκε, μαζί με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας και συμφώνησαν το καλοκαίρι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και να γίνει για πρώτη φορά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Πηγή:ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οπαδική βία: Κλείνουν όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων έως 31 Ιουλίου – Όλα τα μέτρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 73χρονου στο Πεταλίδι: Ανατροπή με την εμπλοκή 23χρονης – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης