Τατούλης: Καταγγέλλει ότι ο Νίκας έδωσε εντολή να του απαγορευτεί η είσοδος στο έργο της ΤΕΡΝΑ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, Πέτρος Τατούλης.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Αφορμή της επίθεσης Τατούλη στον Νίκα στάθηκε, όπως καταγγέλλει ο πρώην περιφερειάρχης, η εντολή του Περιφερειάρχη να μην του επιτραπεί η είσοδος στη μονάδα διαχείρισης των απορριμμάτων της ΤΕΡΝΑ στην Παλαιόχουνη.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Τατούλης σημειώνει:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Θα ήθελα δημόσια να καταγγείλω τη σημερινή πολιτική συμπεριφορά και τακτική που ακολούθησε ο κ.Περιφερειάρχης, ο οποίος ως αναθέτουσα αρχή έδωσε εντολή στον Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης (ΙΦΣ) να απαγορευτεί η είσοδος των εκπροσώπων της παράταξης μας στο χώρο, απαιτώντας να του ζητήσουμε την «άδεια» του.

Αυτές οι πρακτικές που εφαρμόζει η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα θυμίζουν άλλες εποχές και γυρίζουν την Πελοπόννησο πολλές δεκαετίες πίσω.

Ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας, αλαζονείας και αυταρχισμού ο κ.Νίκας για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε τη «μικροψυχία» του και το πολιτικό «κόμπλεξ» που τον χαρακτηρίζει απέναντι στον Πέτρο Τατούλη και στα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου».

Είναι δυνατόν κ.Νίκα να πιστέψετε ότι θα καταφέρετε να «κλείσετε την πόρτα» των μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων στον Πέτρο Τατούλη και στους συνεργάτες του;

Με ποια κριτήρια επιτρέψατε την αυριανή επίσκεψη των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο της Παλαιόχουνης την ίδια ώρα που προσπαθούσατε να αποτρέψετε και να «απαγορέψετε» την επίσκεψη των στελεχών της “Νέας Πελοποννήσου”;».

Παρότι η επίσκεψη Τατούλη ξεκίνησε επεισοδιακά τελικά ολοκληρώθηκε ομαλά, καθώς ο πρώην περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του (Βαγγέλης Γιανακούρας, Γιώργος Ρουμελιώτης, Ντίνα Νικολάκου) επισκέφθηκαν τους χώρους της διαχείρισης και ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών, αλλά και για την έναρξη της προσωρινής διαχείρισης.

Όσον αφορά το έργο της ΤΕΡΝΑ ο κ. Τατούλης σημείωσε:

«Επισκεφθήκαμε αυτό το σπουδαίο έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος για την πορεία του.

Θα ήθελα να επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η συγκεκριμένη ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο της Πελοποννήσου και ένα από τα μεγαλύτερα της Χώρας και ταυτόχρονα το φθηνότερο για τον πολίτη.

Το έργο με την ολοκλήρωση του θα είναι επισκέψιμο από εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς και πολίτες που σκοπό έχουν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν περιβαλλοντολογικά. Επίσης οι Δημοτικές Αρχές πρέπει πολύ γρήγορα να εκμεταλλευτούν τα οφέλη που τους προσφέρει αυτό το έργο και να προβούν σε μείωση των τελών».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οικονόμου: Οφείλουμε να είμαστε απολύτως απέναντι σε οτιδήποτε στρέφεται εναντίον θεμελιωδών αξιών του Διεθνούς Δικαίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η λάθος αντίληψη του δημάρχου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για τις καταγγελίες εναντίον αντιδημάρχου: Δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά απρεπής συμπεριφορά και γι’ αυτό πήρα τις ανάλογες αποφάσεις

Στο ζήτημα των καταγγελιών των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, σχετικά με χειροδικία αντιδημάρχου σε υπάλληλο του Δήμου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας,

Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – «Η αντιπολίτευση υιοθετεί φήμες και εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα» απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος

Για χειροδικία αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας πρόεβει σε απαράδεκτη ενέργεια βίας εναντίον προϊσταμένου εντός του χώρου των συνεργείων του Δήμου»

Με αφορμή τις αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων του δήμου Καλαμάτας η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει αντιδήμαρχο για

Δείτε επίσης