Μεσσηνία: Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ η αμόλυβδη βενζίνη – Η τιμή των καυσίμων ανά περιοχή του Νομού

//

Στενάζουν στα βενζινάδικα οι οδηγοί της Μεσσηνίας, καθώς η τιμή της βενζίνης*, αλλά και των άλλων καυσίμων κίνησης (πετρέλαιο και υγραέριο), έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Σύμφωνα με τα σχετικά δελτία μέσης τιμής, η αμόλυβδη βενζίνη στη Μεσσηνία κοστίζει πλέον 1,91 ευρώ ανά λίτρο. Σημειώνεται ότι στην αρχή του έτους (3 Ιανουαρίου) η αντίστοιχη τιμή ήταν 1,778 ευρώ ανά λίτρο. Η αύξηση τις τελευταίες 52 μέρες σε απόλυτο αριθμό φτάνει τα 13,2 λεπτά του ευρώ και σε ποσοστό το 6,8%.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Στην Καλαμάτα η βενζίνη έχει φτάσει στο 1,886 ευρώ ανά λίτρο. Σημειώνεται ότι την 1η Φεβρουαρίου η αντίστοιχη μέση τιμή ήταν 1,801 ευρώ ανά λίτρο, ενώ στην αρχή του έτους (3 Ιανουαρίου) ήταν 1,728 ευρώ. Η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης αυξήθηκε τις τελευταίες 52 μέρες κατά 13,8 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακριβότερη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης εντοπίζεται στη Δυτική Μάνη, καθώς πλέον στην περιοχή το λίτρο της αμόλυβδης έφτασε να κοστίζει 2,009 ευρώ!

Η μέση τιμή των καυσίμων σε 7 περιοχές της Μεσσηνίας όπως καταγράφηκε στις 23 Φεβρουαρίου:

Η μέση τιμή των καυσίμων σε 7 περιοχές της Μεσσηνίας όπως είχε καταγραφεί την 1η Φεβρουαρίου:

Η μέση τιμή των καυσίμων σε 7 περιοχές της Μεσσηνίας όπως είχε καταγραφεί στις 3 Ιανουαρίου:

*Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τις τιμές καυσίμων ανά την υφήλιο (31/1), η χώρα μας έχει την όγδοη ακριβότερη βενζίνη με μέση τιμή 1,824 ευρώ/λίτρο. Μπροστά της βρίσκονται η Δανία, η Φινλανδία, η Ισλανδία, το Ισραήλ, η Νορβηγία, η Ολλανδία και το Χονγκ Κονγκ. Πίσω από εμάς, το Top 10 κλείνουν η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η Σουηδία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

286 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία την Τετάρτη – 16.962 μολύνσεις και 53 θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερμανίδα υπ. Άμυνας: «Πρωτοφανείς και πάρα πολύ σκληρές» θα είναι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ