Διεθνές συνέδριο για το Ολοκαύτωμα στην Καλαμάτα – Συνδιοργανωτής η Μητρόπολη Μεσσηνίας

/

Διεθνές συνέδριο, με θέμα το Ολοκαύτωμα, ξεκινά την Παρασκευή στην Καλαμάτα. Το συνέδριο θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

θα συμμετάσχουν είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεδιάσκεψη περισσότεροι από 100 Σύνεδροι από Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν διάφορες πτυχές του θέματος.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τη Διεθνή Επιτροπή δια την διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος και την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναπτύξει το θέμα: «Το ήθος της Ορθοδοξίας έναντι του Ολοκαυτώματος και των
Γενοκτονιών
».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με αφορμή το συνέδριο, είχε προγραμματιστεί επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ στη Μητρόπολη Μεσσηνίας. Ωστόσο, με ανακοίνωση της Μητρόπολης το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι η επίσκεψη ματαιώθηκε.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές φοιτητριών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Ολόκληρη η επιστολή με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Δημιουργική ασάφεια» Χαρδαλιά – Βασιλόπουλου για το στρατόπεδο της Καλαμάτας και το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ