«Τέλος» από την ΑΕΚ ο Γιαννίκης

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι στην ΑΕΚ δρομολογούνται ραγδαίες εξελίξεις, ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 41χρονο προπονητή και την αντικατάσταση του από τον τεχνικό της ΑΕΚ Β, Σωκράτη Οφρυδοπουλο.

Κι αν η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, λόγω των εξαιρετικών εντυπώσεων που έχει αφήσει ο Οφρυδόπουλος στο πρωτάθλημα της Super League 2, έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του συνεργάτη του.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καλαμάτας

Αυτός θα είναι ο Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν υπεύθυνος δικτύου των ακαδημιών της ΑΕΚ. Οι δυο τους αναλαμβάνουν ως υπηρεσιακοί καθώς η Ένωση μπαίνει και επίσημα στην αναζήτηση προπονητή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κρεμλίνο: Η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει στην Ουκρανία υπό την πίεση των κυρώσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ορόσημο» για το Υπερταμείο το αεροδρόμιο της Καλαμάτας: Έως το τέλος του έτους ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ