Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Ομόφωνη καταδίκη της Ρωσίας – Απερίφραστη στήριξη στην Ουκρανία

//

Ψήφισμα, σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας, το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη.

Το ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε από όλες τις παρατάξεις του Σώματος, καταδικάζει την εισβολή της Ρωσίας και εκφράζει την στήριξη και την αλληλεγγύη του στον λαό της Ουκρανίας.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου σημειώνεται:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας καταδικάζει την εισβολή των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία και στηρίζει απερίφραστα το δικαίωμα στην κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων της.

Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και τάσσεται υπέρ του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου, της ανεξαρτησίας, κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας όλων των κρατών.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Καταδικάζει την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις βάρος του Ουκρανικού λαού και της Ελληνικής μειονότητας, που ζει επί αιώνες στην Ουκρανία.

Εκφράζει την ανησυχία του για τις στρατιωτικές συγκρούσεις και τη γεωπολιτική αντιπαράθεση που αναπτύσσεται στην περιοχή, διότι εγκυμονούν κινδύνους για την Ασφάλεια και την Ειρήνη, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και διεθνώς».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν-Πούτιν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ζήτησε από το Κογκρέσο 10 δισ. δολάρια για την Ουκρανία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΣτΕ απέρριψε 4 αιτήσεις κατά της ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Μεσσηνίας – «Διαχρονική προσήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις αρχές της νομιμότητας» δηλώνει ο Νίκας

Απορριπτικές ήταν οι αποφάσεις του ΣτΕ, σχετικά με 4 αιτήσεις κατά των περιβαλλοντικών όρων της Σύμπραξης

Χωρίς προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καλαμάτας – Συστάσεις για τον παγετό από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν οι χιονοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε ορεινές περιοχές του δήμου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, σε