Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτηση στο Instagram χωρίς μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που τον Μάιο του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, προσπαθεί να επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της μετά την τεράστια δοκιμασία που πέρασε.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση στο instagram η ίδια είχε αποκαλύψει ότι σύντομα θα βγάλει και τη μάσκα η οποία την βοηθούσε στην αποκατάσταση των εγκαυμάτων.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Σήμερα λοιπόν, σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο instagram στις οποίες φαίνεται πως δεν φορά την προστατευτική μάσκα, όμως φροντίζει να καλύψει το πρόσωπό της είτε γυρνώντας πλάτη είτε με κουκούλα και γάντια του μποξ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

« «The body achieves what the mind believes.. Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα.. φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι.. μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς. Take care of yourself» γράφει η Ιωάννα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

https://www.instagram.com/p/CanB0gFMde5/?utm_source=ig_embed

Πηγή:in.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

173 θάνατοι από κορονοϊό στη Μεσσηνία το 2020 και το 2021 – Αναλυτικά στοιχεία για όλους τους δήμους του Νομού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Μηχανή εξετράπη της πορείας της και έπεσε πάνω σε πεζούς – Στο Νοσοκομείο 4 άτομα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ