Στο «Αντώνης Τρίτσης» έργα του δήμου Πύλου – Νέστορος προϋπολογισμού 3.260.000 ευρώ – «Ευχαριστώ» Καρβέλα σε Σαμαρά

/

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, η ένταξη των έργων του Δήμου Πύλου – Νέστορος «Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Πύλου – Νέστορος»,προϋπολογισμού 3.260.000 ευρώ, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Με την ένταξη του εν λόγω έργου σε χρηματοδοτικό εργαλείο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης το έργο «Αποκατάσταση 2ης γραμμής για την ενεργοποίηση του συνόλου της κατασκευασμένης δυναμικότητας της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Αποβλήτων (Ε.Ε.Α.) Πύλου» και το έργο που αφορά τον «Compact βιολογικός καθαρισμός Βασιλιτσίου».

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Πρόκειται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Πύλου – Νέστορος, για δύο έργα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της Πύλου και του Βασιλιτσίου, που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» των δύο μεγάλων έργων “Αποκατάσταση 2ης γραμμής για την ενεργοποίηση του συνόλου της κατασκευασμένης δυναμικότητας της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Αποβλήτων (Ε.Ε.Α.) Πύλου” και “Compact βιολογικός καθαρισμός Βασιλιτσίου” είναι μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη καθώς ικανοποιεί πάγια αιτήματα των Δημοτών μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την ένταξη των έργων αποχέτευσης στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον π. Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση των εν λόγω έργων υποδομής του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και στους ειδικούς συνεργάτες μου για την σύνταξη των αναγκαίων μελετών για την ένταξη και την χρηματοδότηση των έργων.

Συνεχίζουμε το έργο μας υπεύθυνα, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι αξιοποιούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία και διασφαλίζουμε το μέλλον της περιοχής μας και τον Δημοτών μας».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με κορονοϊό ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος: Εμφανίζει ήπια συμπτώματα και είναι πλήρως εμβολιασμένος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΟΗΕ: «Απαράδεκτες» οι επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ