Πρωτοβουλία Βασιλόπουλου: Έρχονται ελαφρύνσεις για τους επαγγελματίες της Ναυαρίνου

/

Αποφασισμένος να βοηθήσει του επαγγελματίες της Ναυαρίνου, των οποίων τα καταστήματα βρίσκονται στη ζώνη κατασκευής του έργου της ανάπλασης της οδού (από Φαρών έως Ακρίτα), εμφανίζεται ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επόμενο χρονικό διάστημα ο κ. Βασιλόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία οριστικοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να βοηθήσει τους επαγγελματίες της περιοχής.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Όσον αφορά στο ζήτημα της ολοκλήρωση του έργου από την πλευρά της δημοτικής αρχής σημειώνεται ότι με την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν το τμήμα της οδού Ναυαρίνου θα είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω έργο ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου κατόπιν συνεννοήσεως της δημοτικής αρχής με τους επαγγελματίες της περιοχής.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός «αγκαλιά» με 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θρίλερ με μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης των Ουκρανών: Πληροφορίες για εκτέλεση με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον