Σκληρές εικόνες: Δημόσια τιμωρία σαμποτέρ στην Ουκρανία

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα γράφουν τα διάφορα Ουκρανικά βίντεο που ανεβαίνουν στο twitter και δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες και πολίτες να χτυπούν ανελέητα και να εξευτελίζουν ανθρώπους που όπως λένε οι Ουκρανοί, είναι σαμποτέρ.

Τους δένουν γύρω από ένα δέντρο τους κατεβάζουν τα παντελόνια και τα εσώρουχα και αρχίζουν να τους χτυπάνε είτε με κλαδιά είτε με ξύλα. Οι ίδιοι οι Ουκρανοί λένε πως οι άνθρωποι αυτοί ήταν σαμποτέρ υπέρ των Ρώσων και είτε έδιναν πληροφορίες στους εχθρούς για τις θέσεις του Ουκρανικού στρατού, είτε ζωγράφιζαν με χρώματα στόχους για να εντοπίζονται από τα αεροπλάνα και να βομβαρδίζονται.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Αυτό λένε οι Ουκρανοί, αλλά κανείς δεν μπορεί με σιγουριά σε έναν πόλεμο να είναι σίγουρος για την ακρίβεια των όσων λέγονται.

Ένα από τα πολλά βίντεο είναι και αυτό που θα παρακολουθήσετε:

Σε ένα άλλο video, σε έναν στύλο του ρεύματος έχουν δέσει δυο άνδρες. Τους έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και τα εσώρουχα. Ο ένας κοιτάζει το πρόσωπο του άλλου. Ο Ουκρανός στρατιώτης ή παραστρατιωτικός, τους ακινητοποιεί όρθιους στον στύλο περνώντας γύρω τους πλαστικό σελοφάν που απαγορεύει κάθε κίνηση.

Αφού τους έχει ακινητοποιήσει για τα καλά εκείνος και οι υπόλοιποι αρχίζουν τον δημόσιο εξευτελισμό και το ξύλο. Τους κλωτσάνε παντού στα γυμνά σημεία του σώματος τους και μετά τους χτυπάνε.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις αυτή η τιμωρία είναι και για όσους κάνουν πλιάτσικο στα καταστήματα την ώρα που άλλοι μάχονται για την πατρίδα τους. Τους δένουν στα δέντρα με κατεβασμένα εσώρουχα και τους χτυπάνε.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Πηγή:in.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απούσα η Νέα Δημοκρατία Μεσσηνίας από τα προβλήματα του Νομού: Σε «ΜΚΟ» έχει μετατραπεί ο τοπικός κομματικός μηχανισμός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νταλίκες με αμερικανικά άρματα μάχης κατευθύνονται στον Εβρο [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ