Τηλεδιάσκεψη των περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό την Τετάρτη

/

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει τηλεσύσκεψη αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας), όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η προετοιμασία των 13 περιφερειαρχών για την αυριανή τους συνάντηση με τον πρωθυπουργό αποτέλεσε το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης της ΕΝΠΕ που έγινε το μεσημέρι σήμερα Τρίτη 8 του μήνα, στην οποία φυσικά μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΝΠΕ ήταν το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027, το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΠΑ (Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, πρώην Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), καθώς και οι ανθρώπινοι πόροι και τα θέματα στελέχωσης της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρηματοδότηση με 1.400.000 ευρώ: Στην τελική ευθεία τα έργα στην πλατεία 23ης Μαρτίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλπάζει η τιμή της βενζίνης στη Μεσσηνία: Ξεπέρασε ακόμα και τα 2,2 ευρώ το λίτρο – Εφιαλτικές εκτιμήσεις από τους πρατηριούχους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

750 μαθητές εκτός των ΚΔΑΠ του δήμου Καλαμάτας – «Κόπηκαν» 2 στους 3 παρότι είχαν πλήρη φάκελο – Στην αναμονή για επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες

Στοιχεία που σχετίζονται με τους δικαιούχους των voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας