Για γέλια και για κλάματα: Ο κορονοϊός καθυστέρει το έργο εγκατάστασης φαναριού στο δρόμο καρμανιόλα του ΟΑΕΔ!

/

Ανακοίνωση, με την οποία γίνεται γνωστό ότι το έργο της τοποθέτησης φαναριού στον ΟΑΕΔ θα καθυστερήσει γιατί μεγάλο ποσοστό του συνεργείου του αναδόχου νοσεί από κορονοϊό, εξέδωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου!

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Υπενθυμίζεται ότι το συμφωνητικό του έργου έχει υπογραφεί από τις 23 Δεκεμβρίου και στις 12 Φεβρουαρίου, 51 μέρες μετά δηλαδή, η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε ενημερώσει ότι ξεκίνησε η συλλογή δεδομένων σχετικά με τον κυκλοφοριακό φόρτο στην περιοχή.

Σήμερα, 82 ημέρες μετά την εκκίνηση της διαδικασίας υλοποίησης του έργου, ακόμα κανείς δεν είναι βέβαιος για το πότε αυτό θα ξεκινήσει και πολύ περισσότερο για το πότε θα ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο σημείο του οδικού άξονα, που ενώνει την Καλαμάτα με το Ασπρόχωμα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και κατά το παρελθόν έχουν χάσει τη ζωής τους ή έχουν τραυματιστεί σοβαρά σπουδαστές των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

Η πανδημία αποτελεί την αιτία της καθυστέρησης στο έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην περιοχή του Ασπροχώματος Καλαμάτας, μπροστά από το κτήριο του ΟΑΕΔ, που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως έγινε γνωστό, οι εργασίες καθυστερούν καθώς μεγάλο ποσοστό του συνεργείου του αναδόχου, όπως ο ίδιος ενημέρωσε την Περιφέρεια, νοσεί από την covid-19».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΙΝΑΛ: Τα μέτρα της κυβέρνησης έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση και δεν αρκούν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές – Η θέση της costamare της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ