Δύο γυναίκες νεκρές από την επίθεση 18χρονου σε λύκειο στη Σουηδία

Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα σε μια επίθεση με μαχαίρι σε λύκειο του Μάλμε της Σουηδίας για την οποία συνελήφθη ένας 18χρονος μαθητής, ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 50 ετών, «εργάζονταν στο σχολείο» Malmö Latin, ένα λύκειο στο κέντρο της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Σουηδίας, διευκρίνισε η αστυνομία.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος ο φερόμενος ως δράστης των φόνων πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να την ενημερώσει πού βρισκόταν, παρέδωσε το όπλο του και παραδέχθηκε ότι σκότωσε δύο ανθρώπους.

Άλλα σουηδικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι. Ο δράστης δεν προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα κίνητρα του δράστη, ενώ η αστυνομία, αφού έλεγξε τον χώρο και ανέκρινε αυτόπτες μάρτυρες, ανακοίνωσε ότι αυτός έδρασε μόνος του.

«Μας περιμένει πολλή δουλειά προκειμένου να κατανοήσουμε τι συνέβη και τα κίνητρα πίσω από αυτή τη φρικτή ενέργεια», σχολίασε η Έσα Νίλσον, μία από τους υπεύθυνους της έρευνας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ/ΦΩΤΟ  EPA/Johan Nilsson

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τροπολογία Βορίδη: Παράταση των συμβάσεων προσωπικού δήμων και περιφερειών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Τριήμερο ανάσας» για την τουριστική αγορά η γιορτή της 25ης Μαρτίου – Οι εκτιμήσεις για την Πελοπόννησο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ