Tην ποινή της ισόβιας κάθειρξης, 3 ετών και 6 μηνών φυλάκισης επέβαλε, κατά πλειοψηφία, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, στον 72χρονο, που πριν από περίπου ένα χρόνο, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο Κωνσταντίνο Καρυτινό, μέσα στο κατάστημα «Γερμανός» στην Κυπαρισσία.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας
Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο. Επίσης, τον κήρυξε ένοχο και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Νωρίτερα κατά την απολογία του, ο 72χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για ότι έγινε, υποστηρίζοντας ότι σκοπός του ήταν να τραυματίσει το θύμα στο πόδι και όχι να τον σκοτώσει, με σκοπό να τον αναγκάσει να του ζητήσει συγνώμη, επειδή νωρίτερα τον είχε προσβάλει.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli
Σύμφωνα με όσα είπε, πήγε στο κατάστημα, όπου ιδιοκτήτης ήταν ο 39χρονος, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δε λάμβανε τον λογαριασμό της κινητής του τηλεφωνίας σε έντυπη μορφή, και όταν ζήτησε να διακόψει το συμβόλαιο του, το θύμα που τον εξυπηρετούσε του μίλησε απρεπώς, προσβάλλοντας τον.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα
Αυτή ήταν και η αφορμή για να πάει στην οικία του, να πάρει το περίστροφό που είχε στην κατοχή του και να επιστρέψει και να ακολουθήσει ότι συνέβη το πρωί της 7ης Απριλίου του 2021.
Τέλος, ο κατηγορούμενος εξέφρασε την πρόθεση να παραχωρήσει όλη του την περιουσία, στο ανήλικο τέκνο του 39χρονου θύματος.

Πηγή:ertnews.gr
