Με δικαστική απόφαση: Παύση λειτουργίας σταθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Καλαμάτας

/

Την παύση λειτουργίας σταθμού βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Καλαμάτας αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η Περιβαλλοντική – Πολιτιστική Ένωση Μεσσηνίας, μέσω της σελίδας της στο facebook, διατάχθηκε η παύση λειτουργίας σταθμού επί της οδού Ψαρρών και Αριστείδου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση σημειώνεται:

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας – διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων – διατάσσεται η παύση λειτουργίας σταθμού βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Καλαμάτας και συγκεκριμένα επι της οδού Ψαρρών και Αριστείδου .

Η Περιβαλλοντική – πολιτιστική ένωση Καλαμάτας συνέδραμε ουσιαστικά και βοήθησε αποτελεσματικά ως σήμερα τους κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής να διεκδικήσουν το δίκιο τους και να δικαιωθούν.

Θεωρούμε μετά από αυτή την απόφαση ο Δήμος οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε η εταιρία να αποσύρει το σταθμό χωρίς να αναγκαστούν οι πολίτες να προχωρήσουν σε περαιτέρω δικαστικές και πολυέξοδες διαδικασίες, όπως έχει συμβεί με πολλούς άλλους δήμους στην Ελλάδα που ανέλαβαν από μόνοι τους τέτοιες πρωτοβουλίες.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε αναστολή τάξη δημοτικού σχολείου της Καλαμάτας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στον Μελιγαλά – 49 πυροσβέστες και 1 αεροσκάφος στην κατάσβεση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο