Δήμος Καλαμάτας: «Persona non grata» ο βαγγέλης Ξυγκώρος για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής

«Ανεπιθύμητο πρόσωπο» εξακολουθεί να αποτελεί για μεγάλη μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στα δύο κόμματα έχουν διαμορφωθεί ισχυρά μπλοκ που δεν συναινούν στην στήριξη του συγκεκριμένου προσώπου για τη διεκδίκηση του δήμου Καλαμάτας.

Όσοι αντιδρούν χαρακτηρίζουν τον κ. Ξυγκώρο «δεκανίκι» της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της στον τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου όχι μόνο δεν έχει διεκδικήσει δυναμικά λύσεις για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού, αλλά σε πολλές περιπτώσεις η κραυγαλέα απάθειά του έχει μεταφραστεί ως συναίνεση στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ουσιαστικά ο κ. Ξυγκώρος «πληρώνει» την πάγια τακτική του να παριστάνει το «καλό παιδί», στην προσπάθειά του να μην έχει τριβές, προκειμένου να μην υποστεί πολιτική φθορά. Ωστόσο, αυτή η τακτική έχει γίνει πλέον αντιληπτή από όλους και έχει προκαλέσει την άρνηση στελεχών των δύο κομμάτων να συμπορευτούν μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, ακόμα και στην περίπτωση που τα κόμματά τους επιχειρήσουν να επιβάλουν την υποψηφιότητα Ξυγκώρου, γεγονός που φαντάζει εντελώς απίθανο, όχι μόνο δεν θα στρατευθούν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά θα επιδιώξουν τη συγκρότηση συνδυασμών αμιγώς προοδευτικού χαρακτήρα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

*Η λατινογενής έκφραση persona non grata σημαίνει «ανεπιθύμητο πρόσωπο» και αποτελεί όρο του Διεθνούς Δικαίου και ειδικότερα βασικό όρο στις σύγχρονες Διπλωματικές σχέσεις.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Παναθηναϊκός πήρε την 7η νίκη του στη Euroleague με 80-67 επί της Μπάγερν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Βουλή η τροπολογία για την οικονομική ενίσχυση λόγω της αύξησης των τιμών στα καύσιμα – Τα κριτήρια και τα ποσά της επιδότησης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έργο 2.000.000 ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου Καλαμάτας: Έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης και έξυπνες διαβάσεις ανάμεσα στις δράσεις

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Καλαμάτας» υπέγραψε την Παρασκευή (19/7) ο Θανάσης Βασιλόπουλος με την

Κοινό αίτημα 4 παρατάξεων: Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την ακρίβεια ζητούν οι αντιπολιτεύσεις

Τη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: «Η ακρίβεια μάστιγα για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου-προτάσεις και αντιμετώπιση», ζητούν οι

Δείτε επίσης