Στην τελική ευθεία η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων – Θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης

//

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας, του Δήμου Μεσσήνης και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. Α. ΟΤΑ» που αφορά το έργο «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Η εν λόγω σύμβαση αφορά στην υποστήριξη για την μελετητική και αδειοδοτική ωρίμανση υλοποίηση του έργου, το οποίου είναι συνολικού προϋπολογισμού 744.000 ευρώ.

Βασικός στόχος του έργου είναι η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς καθώς και η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους δύο συνεργαζόμενους ΟΤΑ στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την προστασία αυτών σε εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς είναι μια ειδική εγκατάσταση που προορίζεται για την περίθαλψη και την προσωρινή παραμονή σημαντικού αριθμού αδέσποτων ή ανεπιθύμητων ζώων συντροφιάς σε χώρο που πληροί τις προϋποθέσεις.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Η κατασκευή του καταφυγίου που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης, το οποίο θα αποτελεί προσωρινό χώρο παραμονής και περίθαλψης, προβλέπεται να γίνει σε έκταση εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μεσσήνης και συγκεκριμένα, σε αγροτεμάχιο 12.277,83 τ.μ., που βρίσκεται στην θέση «Λιγδού» ή «Μακαρία», ιδιοκτησίας του δήμου Μεσσήνης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μίλτος Χρυσομάλλης: Με ισχυρή αποτρεπτική δύναμη δίνουμε μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανοιξιάτικος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον