Γκάγκα: Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι

25 Μαρτίου 2022

Το μήνυμα ότι χρειάζεται ακόμα προσοχή ώστε να αντιμετωπισθεί η πανδημία, έστειλε σήμερα από τα Χανιά, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

Η αναπληρώτρια υπουργός επισήμανε σε δηλώσεις της ότι «έχουμε αρκετά κρούσματα, ευτυχώς χωρίς αντίστοιχα τον αριθμό των εισαγωγών που είχαμε με τα προηγούμενα κύματα, αλλά έχουμε πολύ μεγάλη διαμόλυνση στην κοινότητα που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε, για μια καλή πορεία στον χρόνο και για ένα καλό καλοκαίρι».

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο άρσης των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία ανέφερε πως «είναι νωρίς ακόμα να το συζητήσουμε» και προσέθεσε: «Πρέπει να προσέχουμε, είμαστε καλύτερα, είμαστε οι περισσότεροι εμβολιασμένοι, είναι σημαντικό να προχωρήσουμε και να εμβολιαστούμε όλοι για τον εαυτό μας για τούς δικούς μας, για όλη την κοινωνία».

Η κυρία Γκάγκα κλήθηκε να σχολιάσει και ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης όπου μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά και στην υποστελέχωση του νοσοκομείου Χανίων.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Δέκα χρόνια κρίσης έκαναν τα νοσοκομεία τα φυλλορροούν. Έχει γίνει μια γιγάντια προσπάθεια και έχουν στελεχωθεί, δεν είναι όλες οι θέσεις μόνιμες, προχωράμε και σε μόνιμες θέσεις» επισήμανε και ζητώντας «μια μεγαλύτερη σύμπνοια και από τους γιατρούς που είναι εκτός συστήματος και στην Κρήτη να βοηθήσουν στα νοσοκομεία καθώς έχουμε ”ανοίξει” αυτή την δυνατότητα» προσέθεσε: «Οι προσλήψεις γίνονται, θέλουμε να γίνονται προσλήψεις με αξιολόγηση ώστε οι γιατροί να είναι οι καλύτεροι του συστήματος και όλοι οι πολίτες, οι ασθενείς να έχουν την αντιμετώπιση που χρειάζονται».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Αναφερόμενη, τέλος, στο μήνυμα της σημερινής ημέρας χαρακτήρισε σημαντικό τον διπλό εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του 1821 και της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τονίζοντας ότι «μονιασμένοι με αίσθημα κοινωνικής και εθνικής συνείδησης πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να έχουμε πρόοδο και ευημερία για όλους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καταγγελία του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας: Χωρίς 24ωρες εφημερίες βασικών ειδικοτήτων το Νοσοκομείο της Καλαμάτας τι τελευταίες μέρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Η 25η Μαρτίου μας διδάσκει πως ακόμη κι ένας μικρός λαός είναι ικανός να νικήσει μια πανίσχυρη αυτοκρατορία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας: Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες – Ενισχύθηκαν περαιτέρω οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκαν δύο πυροσβέστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό Κορινθίας, όπως έγινε γνωστό

Δείτε επίσης