H Καλαμάτα τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 [φωτογραφίες]

25 Μαρτίου 2022

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εορτάστηκαν σήμερα στην Καλαμάτα ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Ο εορτασμός κορυφώθηκε με την καθιερωμένη παρέλαση ενώπιον των επισήμων στην κεντρική πλατεία, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Στην επίσημη Δοξολογία, η οποία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, τελέσθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων της πλατείας 23ης Μαρτίου.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Ο Μητροπολίτης σε δήλωσή του, αναφέρθηκε στη θυσία των Ελλήνων για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία, ευχόμενος στο δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας να πράξει αντίστοιχα μένοντας προσηλωμένος στην πίστη του. Συνάμα ευχήθηκε υγεία και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ουκρανία: Σε εκατοντάδες υπολογίζονται οι νεκροί από τον βομβαρδισμό του θεάτρου της Μαριούπολης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντυπωσιακή η στρατιωτική παρέλαση ενώπιον της ΠτΔ για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης