Από 2 έως 2,290 ευρώ το λίτρο η τιμή της βενζίνης στη Μεσσηνία το Σάββατο – Το πρώτο 10ημερο του Απριλίου η κάρτα καυσίμων

/

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι τιμές των καυσίμων και στη Μεσσηνία. Τις τελευταίες μέρες η αγορά έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με παράγοντες τις αγοράς, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τις επόμενες μέρες, δεδομένου ότι οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης που έχει προκαλέσει αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να προβλεφθούν με βεβαιότητα.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Οι τιμές στη Μεσσηνία

Όσον αφορά στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στη Μεσσηνία το Σάββατο (26/3), σύμφωνα με όσα αποτυπώνονται στο Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, κινείται από 2,002 ευρώ (Καλαμάτα) έως 2,290 ευρώ το λίτρο (Μάνη).

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η επιδότηση

Στις Αρχές Απριλίου αναμένεται να είναι διαθέσιμη η κάρτα καυσίμων, καθώς αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να κατατεθεί στη Βουλή ρύθμιση που θα περιγράφει με λεπτομέρειες την διαδικασία. Οι πρώτες πληρωμές υπολογίζεται να γίνουν τις πρώτες 10 ημέρες του Απριλίου και η διαδικασία θα κρατήσει για τρεις μήνες.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κεραμέως για την υπόθεση Σαϊντού: Ενισχύθηκε ο φάκελός του και περιμένουμε την απόφαση της Αρχής Προσφυγών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέθανε ο ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ