Από τις εκλογές στον ανασχηματισμό: Τα σενάρια για τον Μίλτο Χρυσομάλλη και οι ισορροπίες με τον Αντώνη Σαμαρά

//

Κοπάζει η συζήτηση που είχε ανοίξει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σχετικά με εκλογές εντός της άνοιξης, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών, το Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Πλέον, αυτό που συζητιέται έντονα είναι το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, καθώς οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι πιθανό να δούμε και εντός του Απριλίου.

Το ενδιαφέρον για τη Μεσσηνία

Αν και εφόσον υπάρξει ανασχηματισμός θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη Μεσσηνία, καθώς ο Νομός δεν έχει εκπροσωπηθεί στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι σήμερα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ωστόσο, πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αυτή τη φορά, σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, είναι πιθανό να υπάρξει αξιοποίηση ενός εκ των βουλευτών της Μεσσηνίας και ήδη σε σχετικά δημοσιεύματα αναφέρεται το όνομα του Μίλτου Χρυσομάλλη.

Σύμφωνα με αυτά ο βουλευτής Μεσσηνίας αποτελεί ένα όνομα το οποίο ενδεχομένως να απασχολήσει, καθώς με την αξιοποίησή του το Μαξίμου θα επιτύχει δύο στόχους: Θα βάλει τέλος στη μουρμούρα και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία για τη μη εκπροσώπηση του Νομού στην κυβέρνηση, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί η ισορροπία με την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά, δεδομένου ότι ο Μίλτος Χρυσομάλλης θεωρείται άμεσος συνομιλητής του πρώην Πρωθυπουργού.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Αξίζει να σημειωθεί, προκειμένου να είναι ξεκάθαρη η εικόνα που υπάρχει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ότι ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει ενεργός πολιτικό «παίκτης» και διατηρεί ακέραιες τις δυνάμεις του στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης. Τα σενάρια, δε, που κατά καιρούς μιλούν για «αποστράτευση» του πρώην Πρωθυπουργού δεν απηχούν την πραγματικότητα, δεδομένου ότι δεν είναι στις προθέσεις του Αντώνη Σαμαρά να εγκαταλείψει την πολιτική και την εκλογική του περιφέρεια, τη Μεσσηνία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έκλεψαν τις προτομές δέκα ηρώων από στρατιωτικό μουσείο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπάρχει επισιτιστική επάρκεια στην αγορά διαβεβαιώνουν φορείς του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας τροφίμων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.