Μέσω facebook: Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε πρώην αντιδήμαρχος Καλαμάτας

/

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρώην αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Δημήτρης Μπούχαλης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ο πρώην αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Δημήτρης Μπούχαλης

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Μπούχαλης σημειώνει:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Με την παρούσα ανάρτησή μου θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου και να ζητήσω τη στήριξη σας, για το Δ. Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε).

Αγαπητές/οι συνάδελφοι και φίλοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Υπηρέτησα το Δήμο Καλαμάτας, τρεις θητείες από τη θέση ευθύνης του Αντιδήμαρχου Οικονομικών και σήμερα σας δηλώνω ότι με την ίδια αφοσίωση θα υπηρετήσω, αν εκλεγώ, την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Στις επικείμενες αρχαιρεσίες θα κληθούμε να επιλέξουμε ποιοι θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στα μεγάλα διακυβεύματα που έχουμε μπροστά μας. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με πολλούς κινδύνους, αλλά και ευκαιρίες. Κινδύνους πρωτίστως οικονομικούς, λόγω της πρόσφατης υπερδεκαετούς οικονομικής κρίσης, αλλά και τις νέες πρωτοφανείς προκλήσεις, που έθεσε για το επάγγελμα μας η πανδημία.

Ευκαιρίες ιδίως λόγω της ευρείας ψηφιοποίησης και της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη εντός και εκτός συνόρων, δυνητικά ωφέλιμες, ναι, αρκεί έστω και στο παρά πέντε, να ληφθούν υπόψιν από την ΑΑΔΕ και το Υ.Ο. οι θέσεις των Λογιστών Φοροτεχνικών.Τέλος καλούμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διεκδίκηση της πλήρους εφαρμογής της ασθένειας των λογιστών.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με απόφαση Πέτσα: 73.000 ευρώ στο Δήμο Καλαμάτας για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από 2,06 έως 2,20 η αμόλυβδη στη Μεσσηνία – Αναλυτικά οι τιμές των καυσίμων ανά περιοχή του Νομού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ