Ο Γιώργος Παπανδρέου ζητά την ταχεία υλοποίηση του οδικού άξονα Πύργου – Τσακώνα

/

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν βουλευτής Αχαίας, Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Παπανδρέου αναφέρει:

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία είχε ξεκινήσει το γαϊτανάκι των συνεχών αλλαγών στο σχεδιασμό του έργου, μια δεκαετία παλινωδιών και καθυστερήσεων, με δραματικές, πολλές φορές, συνέπειες.

Με το καλό, λοιπόν, η πολυαναμενόμενη έναρξη των εργασιών για έναν δρόμο, τροφοδότη ζωής για τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο, που θα έπρεπε να είχε γίνει τόσα χρόνια πριν και να είχε ολοκληρωθεί από καιρό.

Τώρα πια, ας εκφράσουμε μια διπλή ευχή: αφενός με την τήρηση του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης του έργου, στα τέλη του 2025, αφετέρου δε, την ταχεία προώθηση της υλοποίησης και του άλλου τμήματος της οδού, Πύργου – Τσακώνα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας – Οι μαρτυρίες που «έκαψαν» την Ρούλα Πισπιρίγκου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ: Στην Τριφυλία ο Μενέλαος Γερονικολός – Στο επίκεντρο ο πρωτογενής τομέας και η υγεία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ