Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Βασιλέως Γεωργίου τη Δευτέρα

/

Από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης» τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 θα εκκινήσουν εργασίες επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, από τη συμβολή με την οδό Φαρών, έως και τη συμβολή με την οδό Αριστομένους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Επιπλέον, εργασίες θα εκτελεστούν και επί της οδού Σκιά.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Για την ασφαλέστερη και ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου, απαιτείται ο αποκλεισμός της στάθμευσης στην οδό Βασιλέως Γεωργίου κατά τμήματα καθώς και η απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας στην οδό Σκιά, μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου και Βαλαωρίτου.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση. Παρακαλούνται οι πολίτες να χρησιμοποιούν όσο το δυνατό εναλλακτικές διαδρομές για την πρόσβαση τους στα οικεία μέρη.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εικόνες ντροπής στην Πύλο: Για δεύτερο 24ωρο 70 μετανάστες φιλοξενούνται σε άθλιες συνθήκες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

190 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία την Κυριακή – 10.358 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου