Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα

/

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ.

Οι εργασίες του ΑΔΜΗΕ θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 106,7 έως και 103,9 στην κατεύθυνση προς Αθήνα και αντιστοίχως, το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 103,1 έως και 104,5 στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι ρυθμίσες θα ισχύσουν από τη Δευτέρα (4.4.2022) έως και την Τρίτη (19.4.2022). Η κυκλοφορία των οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις, θα πραγματοποιείται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη, ενώ θα παραμείνει κλειστή η είσοδος στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Βασιλείου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα .

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Ραψομάτη.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 184,6 έως και 182,9 (σήραγγα Ραψομάτη στην κατεύθυνση προς Αθήνα).

Από την Δευτέρα (4.4.2022) έως και την Παρασκευή (8.4.2022) η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Ραψομάτη Κ), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

190 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία την Κυριακή – 10.358 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: 4 νεκροί από κορονοϊό μέσα σε 24 ώρες!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ