Δήμος Καλαμάτας: Συνάντηση Βασιλόπουλου με επιχειρηματίες της εστίασης – Παράταση της δωρεάν παραχώρησης χώρου για τραπεζοκαθίσματα

/

Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κυρίαρχο ζήτημα της συνάντησης αποτέλεσε η υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος συνολικά, ενώ τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των καταστημάτων, κοινοχρήστων χώρων κ.ά.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε τους επιχειρηματίες της εστίασης τόσο για τα έργα αναπλάσεων και τις δράσεις που ο Δήμος υλοποιεί, καθώς και για τον σχεδιασμό που υπάρχει.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Την ίδια στιγμή ο δήμος Καλαμάτας ενημέρωσε ότι τροποποιήθηκαν εκ νέου ως προς το χρόνο εφαρμογής τους, ρυθμίσεις που αφορούν στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινοχρήστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα έως την 30η.9.2022, με απόφαση της υπηρεσίας του οικείου Δήμου, που είναι αρμόδια για τη διαχείριση χρήσης κοινοχρήστου χώρου, δύναται να παραχωρείται ατελώς, πέραν του αναλογούντος και προβλεπομένου στην άδεια χρήσης κοινοχρήστου χώρου, πρόσθετος κοινόχρηστος χώρος για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ο οποίος μπορεί να εκτείνεται σε κοινόχρηστο χώρο, συνεχόμενο ή μη της υφιστάμενης παραχώρησης, ύστερα από αίτηση του ενδιαφερόμενου και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα έτερων δικαιούμενων της χρήσης αυτού.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Ο παραχωρούμενος χώρος μπορεί να εκτείνεται μέχρι του διπλάσιου του χώρου της αρχικής παραχώρησης ή να είναι ικανός για την ανάπτυξη του ίδιου αριθμού τραπεζοκαθισμάτων που προβλέπονται στην ήδη κατεχόμενη άδεια χρήσης, και πάντως δεν μπορεί να είναι τριπλάσιος από την αρχική παραχώρηση. Η αίτηση μπορεί να υποβάλλεται ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες: Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Καλαμάτας (τηλέφωνο 27213-60750).

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

335 κρούσματα στη Μεσσηνία την Τρίτη – 18.988 μολύνσεις και 70 θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ο δήμαρχος Καλαμάτας για την αδελφοποίηση με την πόλη Lowell

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ