Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ο δήμαρχος Καλαμάτας για την αδελφοποίηση με την πόλη Lowell

/

Στην πόλη Lowell της Μασαχουσέτης αναμένεται να βρεθεί ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις αδελφοποίησης με τη Μεσσηνιακής πρωτεύουσα.

Το ταξίδι του δημάρχου Καλαμάτας στην πόλη των ΗΠΑ θα διαρκέσει από τις 27 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου. Τον δήμο Καλαμάτας στις εκδηλώσεις θα τον εκπροσωπήσουν 5 άτομα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το Lowell, με πληθυσμό 115.554 κατοίκων), είναι πόλη με μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές παροικίες στην περιοχή της Νέας Αγγλίας. Στην ευρύτερη περιοχή υπολογίζεται ότι κατοικούν περισσότεροι από 30.000 Έλληνες ομογενείς (συμπεριλαμβανόμενων Έλληνο-Αμερικανών πρώτης και δεύτερης γενιάς), ενώ υπάρχουν 4 Ελληνικές ενορίες και αντίστοιχες εκκλησίες: της Αγίας Τριάδας (1908), της Μεταμόρφωσης (1924), του Αγίου Γεωργίου (1928) και της Κοίμησης της Θεοτόκου (1964).

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Στην πόλη επίσης λειτουργεί και το μόνο ημερήσιο, εξατάξιο, Ελληνικό σχολείο της Νέας Αγγλίας, η Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία (Hellenic American Academy), που ιδρύθηκε το 1906 (πηγή: el.wikipedia.org).

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Συνάντηση Βασιλόπουλου με επιχειρηματίες της εστίασης – Παράταση της δωρεάν παραχώρησης χώρου για τραπεζοκαθίσματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας: Σύλληψη 40χρονου με 3,3 κιλά κάνναβη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

750 μαθητές εκτός των ΚΔΑΠ του δήμου Καλαμάτας – «Κόπηκαν» 2 στους 3 παρότι είχαν πλήρη φάκελο – Στην αναμονή για επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες

Στοιχεία που σχετίζονται με τους δικαιούχους των voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας