Στον εισαγγελέα για τις ζημιές στο λιμάνι της Κυπαρισσίας – Μήνυση από το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας

//

Στον Εισαγγελέα προσέφυγε το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους για την κατάρρευση τμήματος του λιμανιού της Κυπαρισσίας, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή τον περασμένο Νοέμβριο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας σημειώνεται:

Την 05 η Απριλίου 2022, κατατέθηκε, από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας, κ. Αλεξανδρόπουλο Νικόλαο, προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με την διερεύνηση ποινικών αδικημάτων και την απόδοση ευθυνών στους υπαιτίους, για την κατάρρευση τμήματος στο ακρομόλιο του προσήνεμου μώλου λιμένος Κυπαρισσίας, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην περιοχή από το βράδυ της 29 ης έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Νοεμβρίου 2021.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια Πελοποννήσου, αμέσως μετά την κακοκαιρία του περασμένου Νοεμβρίου, ανέφερε ότι « οι όποιες βλάβες έχουν προκληθεί σε τμήμα της παλιάς εργολαβίας μήκους 40 μέτρων», ενώ υπογράμμιζε ότι «οι νέες κατασκευές δεν παρουσίασαν πρόβλημα σε καμία από τις τρεις πιο πάνω εργολαβίες». Επιπλέον, όπως η Περιφέρεια είχε δεσμευτεί ότι «θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση των όποιων ζημιών χωρίς επιβάρυνση του Δημοσίου ή της Περιφέρειας, με τη σχετική δαπάνη να καλύπτεται από την ασφάλεια, καθώς το έργο είναι ασφαλισμένο».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Airbnb αναστέλλει τη λειτουργία της σε Ρωσία και Λευκορωσία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γεωργιάδης: Στη δημοσιότητα οι επιχειρήσεις για αισχροκέρδεια-Πλαφόν στις αυξήσεις ενοικίων των επαγγελματικών μισθώσεων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο