ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Η σύνδεση της «Ολυμπίας Οδού» με το «Μορέα» είναι αδιαπραγμάτευτη

/

Ανακοίνωση, σχετικά με τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αναφέρει ότι στηρίζει και απαιτεί «άμεσα την ολοκλήρωση, σύμφωνα με τις μελέτες, του τμήματος από την Τσακώνα έως την προστατευόμενη περιοχή του Καϊάφα και για το υπόλοιπο έως τον Πύργο την σοβαρή αναβάθμισή του».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σημειώνεται στην ανακοίνωση του τμήματος Περιβάλλοντος και Υποδομών της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ:

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Θα περίμενε κανείς η παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια του έργου Πάτρα – Πύργος, να έδινε απαντήσεις και για το υπόλοιπο τμήμα της Ολυμπίας Οδού από τον Πύργο έως την Τσακώνα. Όμως η μηδενική αναφορά επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά πόσο πρόχειρα, ασυντόνιστα, χωρίς πρόγραμμα και μόνο επικοινωνιακά διαχειρίζεται τα δημόσια έργα η κυβέρνηση της ΝΔ. Άλλη μια απογοήτευση και ηττοπάθεια σε όλους αυτούς που πίστεψαν στην κυβέρνηση των αρίστων και της ανάπτυξης!

Ομόφωνα όλες οι κοινωνικές δυνάμεις της περιοχής έχουν ζητήσει την ολοκλήρωση του έργου από τον Πύργο έως την Τσακώνα αναγνωρίζοντας την ιδιομορφία του ευαίσθητου προστατευόμενου χώρου, της περιοχής του Καιάφα.

Με προηγούμενες ανακοινώσεις μας, έχουμε επισημάνει τα σημαντικά βήματα που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το εναπομείναν τμήμα, όπου ακόμα και κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ καθυστερημένα αναγνώρισαν .

Απομένει στην κοινωνία και στους φορείς της Μεσσηνίας, της Ηλείας και της Λακωνίας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Στηρίζουμε και απαιτούμε άμεσα την ολοκλήρωση, σύμφωνα με τις μελέτες, του τμήματος από την Τσακώνα έως την προστατευόμενη περιοχή του Καϊάφα και για το υπόλοιπο έως τον Πύργο την σοβαρή αναβάθμισή του .

Η ολοκλήρωση του Δυτικού άξονα, που επιτυγχάνεται με την προβλεπόμενη σύνδεση της «Ολυμπίας Οδού» με το «Μορέα», είναι αδιαπραγμάτευτη. Κάθε άλλος εγκάρσιος οδικός άξονας πρέπει να συζητηθεί με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας για ανάπλαση της Ναυαρίνου: «Με καλό ρυθμό» προχωρούν οι εργασίες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

120 κρούσματα κορονοϊου τη Δευτέρα στη Μεσσηνία – 6.926 μολύνσεις και 72 θάνατοι στη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η Γερμανία εθνικοποιεί τη Uniper, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Μόνη λύση η επανακρατικοποίηση της Επιχείρησης, το πλαφόν στα τιμολόγια και η φορολόγηση των υπερκερδών

Μόνη λύση η επακρατικοποίηση της ΔΕΗ, πλαφόν στα τιμολόγια και φορολόγηση των υπερκερδών» «Η γερμανική κυβέρνηση

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί