«Σκοτωμός» Πολάκη – Γιαννακοπούλου: Η ανάρτηση στο facebook και η δήλωση που άναψαν τη φωτιά

//

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Νάντιας Γιαννακοπούλου εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του.

Υπενθυμίζεται ότι την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση που αφορά συκοφαντική δυσφήμηση κατά της βουλευτού της ΝΔ, Φωτεινής Αραμπατζή, υπερψήφισαν 158 βουλευτές έναντι 102 που ψήφισαν κατά.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ανάμεσα στα κόμματα που δεν υπερψήφισαν την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη ήταν και το Κίνημα Αλλαγής, εκτός από τρεις βουλευτές (Λοβέρδος, Γιαννακοπούλου, Κεφαλίδου).

Η στάση της κας Γιαννακοπούλου κατά την ψηφοφορία και η δήλωση που έκανε εν συνεχεία προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πολάκη.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

Η κα Γιαννακοπούλου είχε δηλώσει:

«Προσωπικά ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας του Πολάκη Πολάκη όπως σταθερά πράττω σε κάθε περίπτωση που προκύπτει παρόμοιο θέμα. Η σταθερή μου άποψη είναι πως η βουλευτική ασυλία δεν υπάρχει ως πρόβλεψη για να καλύπτονται πράξεις και συμπεριφορές για τις οποίες έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Το ίδιο έπραξαν τουλάχιστον άλλοι δύο Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, απ΄ όσο γνωρίζω. Σοφόν το σαφές και σε θέματα αρχών δεν θέλω να δημιουργείται καμία λανθασμένη εικόνα για τη στάση μου».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γράφει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Το νόημα της εκκλησιαστικής εξουσίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Καλαμάτα τιμώμενος Δήμος στις «Εορτές Εξόδου 2022» στο Μεσολόγγι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας: Νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας Κυπαρισσίας – Αγίου Νικολάου και Μελιγαλά – Γκρίνια Νίκα για την καθυστέρηση και την …επικοινωνία

Είκοσι νέα ασθενοφόρα εντάσσονται στο δυναμικό των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά την υλοποίηση εκ