Στο δημαρχείο της Καλαμάτας οι πρωταθλητές του στίβου: Συνάντηση Βασιλόπουλου με Τεντόγλου και Καραλή

Τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφθηκαν την Πέμπτη ο χρυσός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου και ο παγκόσμιος πρωταθλητής επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Παναγιώτης Συμεωνίδης, ο προπονητής και μέλος του Μεσσηνιακού, Δημήτρη Πουλόπουλος, καθώς και ο Μεσσήνιος παλαίμαχος άλτης του μήκους, Λούης Τσάτουμας, ο οποίος κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ στο άθλημα (8,66 μ.).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τα Παπαφλέσσεια, το καμπ αλμάτων στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας, αλλά και ζητήματα που αφορούν την προετοιμασία των αθλητών στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι εδώ, που επέλεξαν και πάλι την Καλαμάτα για να προπονηθούν. Μια πόλη που διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και καιρικές συνθήκες για προπονήσεις και αγώνες. Βεβαίως, έχουμε μπροστά μας και τα «Παπαφλέσσεια», προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι’ αυτό και απ’ ότι μιλήσαμε και με τον Δημήτρη Πουλόπουλο θα είναι αναβαθμισμένα εφέτος. Ως Δήμος, προφανώς στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία τέτοια και τις αθλητικές διοργανώσεις διότι θεωρούμε τον αθλητισμό κοινωνικό αγαθό κι έτσι τον αντιμετωπίζουμε».  

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Από την πλευρά του ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε ότι θα προσπαθήσει στην Καλαμάτα να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ του Τσάτουμα, ενώ ο Εμμανούλ Καραλής εξέφρασε την αγάπη του για την Καλαμάτα καθώς είναι από τις περιοχές που επιλέγει για τις προπονήσεις του.

Ο κ. Πομάσκι από την πλευρά δήλωσε χαρούμενος που έγινε δυνατή η διοργάνωση μιας καλής προετοιμασίας αθλητών στην Καλαμάτα. «Τώρα πια το Στάδιο είναι πολύ πιο όμορφο και πολύ πιο πλούσιο σε αθλητικά υλικά, ώστε να μπορούμε να κάνουμε πολύ πιο καλά την προετοιμασία μας. Κάνουμε το παν για να έχουμε πολύ καλές επιδόσεις στο μίτινγκ που θα γίνει στις 21 Μαΐου (Παπαφλέσσεια) που εφέτος θα είναι πολύ αναβαθμισμένο και ευχαριστούμε τον Δήμαρχο που κάνει όλα αυτά για εμάς. Μας δίνεται η δυνατότητα και να προετοιμαστούμε, και να αγωνιστούμε και να κάνουμε προπόνηση μαζί με τα δικά σας τα παιδιά. Περιμένουμε έναν καινούργιο Τσάτουμα στην ομάδα μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πομάσκι, ενώ προσέθεσε ότι στόχος είναι να γίνει η Καλαμάτα προπονητικό κέντρο και το χειμώνα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τα Παπαφλέσσεια στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας θα διεξαχθεί (15/22 Απριλίου) camp αλμάτων που διοργανώνει o ΣΕΓΑΣ. Στο καμπ θα συμμετάσχουν περίπου 35 αθλητές και αθλήτριες, από πολλές περιοχές της χώρας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύσκεψη Αναστασόπουλου με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας – Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γράφει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Το νόημα της εκκλησιαστικής εξουσίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ