Υπόθεση της νέας γενιάς του ΚΙΝΑΛ η Νομαρχιακή της Μεσσηνίας: Τσώνης – Νικολακόπουλος υποψήφιοι

//

Σε υπόθεση αποκλειστικά για τα στελέχη της νέας γενιάς αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση εκλογής νέου γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, καθώς φαίνεται ότι πέραν των δύο υποψηφιοτήτων, οι οποίες έχουν «κλειδώσει» αρκετές μέρες τώρα, δεν θα υπάρξει άλλη.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας, στις εκλογές της 8ης Μαΐου, θα την διεκδικήσουν ο Αντώνης Τσώνης (κεντρική φωτογραφία δεξιά) και ο Γιάννης Νικολακόπουλος (κεντρική φωτογραφία αριστερά). Πρόκειται για δύο στελέχη της νέας γενιάς, ωστόσο, οι εσωκομματικές αναφορές τους είναι εντελώς διαφορετικές.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Η υποψηφιότητα του Αντώνη Τσώνη διαθέτει την στήριξη πολλών παραδοσιακών στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στον Νομό, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην νίκη του Γιώργου Παπανδρέου στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης για την εκλογή νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. Επίσης, ο Αντώνης Τσώνης διαθέτει εξαιρετικές σχέσεις με στελέχη που στήριξαν τον Παύλο Χρηστίδη, τον Παύλο Γερουλάνο και τον Χάρη Καστανίδη.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Νικολακόπουλος διαθέτει την στήριξη της ομάδας Ανδρουλάκη, η οποία επικράτησε στη Μεσσηνία της δεύτερης Κυριακής στην αναμέτρηση για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο μπλοκ έχουν καταγραφεί εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς για την υποψηφιότητα του γραμματέα της Ν.Ε. είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλα πρόσωπα, τα οποία όμως «κόπηκαν». Πλέον, εκείνο που μένει να αποδειχθεί είναι αν οι συγκρούσεις στο εσωτερικό της ομάδας Ανδρουλάκη θα φτάσουν μέχρι την κάλπη και κατά πόσο θα έχουν επιπτώσεις στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 20 ασθενείς στην κλινική covid και ένας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

115 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία το Σάββατο – 8.017 μολύνσεις και 46 θάνατοι στη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ