Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας

18 Απριλίου 2022

Ομαλά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, εξελίσσεται η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 144 οικογένειες, μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου του δήμου Καλαμάτας.

Σήμερα, Μ. Δευτέρα τη δημοτική δομή, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, επισκέφτηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Φάβας, συνοδευόμενος από την διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρόνοιας, Γεωργία Ηλιοπούλου, και στελέχη της Διεύθυνσης, όπου και υπήρξε σχετική ενημέρωση.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του Δημοτικού Παντοπωλείου είναι δημότες που εντάσσονται σ’ αυτό μετά από αίτησή τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχοντας συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Γ. Φάβα, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Δημοτικού Παντωπωλείου θα συνεχιστεί έως και τη Μ. Πέμπτη. Ταυτόχρονα εξελίσσεται και η διανομή κρέατος ενόψει του Πάσχα, στις δικαιούχες οικογένειες, μέσω διατακτικών. Μέχρι σήμερα έχει προμηθευτεί τις ποσότητες κρέατος που του αναλογεί, περί το 70% των δικαιούχων.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ολομέλεια του ΣτΕ ζητά από το Δημόσιο στοιχεία για το πρόστιμο των 100 ευρώ που επιβάλλεται στους ανεμβολίαστους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΟΔΥ: Τα αυστηρά μέτρα της Σαγκάης δεν εγείρουν ανησυχία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης