Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 5 εκατ. ευρώ

Πρόσκληση προς τους μετόχους της ΠΑΕ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 12 Μαΐου (11:00) με μοναδικό θέμα την προκήρυξη νέας αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ, απηύθυνε το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Κι αυτή η ΑΜΚ, που θα έχει τετράμηνη διάρκεια, αναμένεται να καλυφθεί απ’ την πλευρά του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά το κείμενο της πρόσκλησης που «ανέβηκε» το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (21/4) στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) αναφέρει χαρακτηριστικά:

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

«Πρόσκληση των Μετόχων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη 12η του μηνός Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης 13, Βριλήσσια, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα τη 19η Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Πεντέλης αρ. 13, Βριλήσσια, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ιδίου ως άνω θέματος ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 12ης Μαΐου 2022 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 19 Μαΐου 2022 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 21 Απριλίου 2022
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσομάλλης: Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο που θα ξαναφέρει την ειρήνη και την ευημερία στην περιοχή μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-1 τον Ολυμπιακό και «σφράγισαν» τον τίτλο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Αϊτόρ

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο