Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον ετοιμάζουν νέα ταινία

Οι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον βρίσκονται ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη σε ταινία για την ιστορία ζωής του πρώην στελέχους της Nike, Σόνι Βακάρο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ηθοποιοί που συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία «Good Will Hunting» θα συμπρωταγωνιστούν, θα γράψουν το σενάριο και θα είναι παραγωγοί του κινηματογραφικού έργου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο Ντέιμον θα υποδυθεί τον Βακάρο, ενώ ο Άφλεκ θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα υποδυθεί τον συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Η ταινία ακολουθεί την πραγματική ιστορία του ταξιδιού του Βακάρο για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον Μάικλ Τζόρνταν «που τον οδήγησε στους γονείς του Αμερικανού πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και συγκεκριμένα στην ισχυρή, δυναμική μητέρα του, καθώς και σε πρώην προπονητές, συμβούλους και φίλους του».

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Ο Τζόρνταν θα είναι μια μυθική φιγούρα που θα αιωρείται στην ταινία και δεν εμφανίζεται ποτέ, ακόμα κι όταν ο Βακάρο προσπαθεί να τον προσεγγίσει αποκτώντας πρόσβαση στους κοντινούς του και γύρω του» αναφέρεται στην περίληψης της ταινίας.

Η Amazon Studios και η Skydance Sports ολοκληρώνουν συμφωνία για την ταινία ενώ η Mandalay Pictures θα αναλάβει την παραγωγή της. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φόβοι για κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερμανία: Την παραίτησή της υπέβαλε η συμπρόεδρος της Αριστεράς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ