Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο [φωτογραφίες]

/

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Πλήθος πιστών, σε κλίμα πένθους και συγκίνησης για το Θείο δράμα, ακολούθησαν τον Επιτάφιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου κατά την περιφορά του στους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες της Πύλου, υπό τους πένθιμους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πύλου – Νέστορος.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Θανάσης Μπαρλέμπας, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, ο περιφερειακός σύμβουλος, Τάσος Σαρδέλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου και της ΔΕΥΑΠΝ, Θεόδωρος Χαραμαράς, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της κοινότητας Πύλου, Ηλίας Γουρνάς, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.


ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς πλεονέκτημα στο Μονακό ο Ολυμπιακός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ακολουθία του Επιταφίου στον Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας [φωτογραφίες]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στοιχεία από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών: Στα Φιλιατρά το μεγαλύτερο ύψος βροχής την Τρίτη – Ακολουθούν Κοπανάκι, Αλαγονία και Καλαμάτα

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σημαντικά ύψη βροχής καταγράφηκαν στη