«Πέρασαν» οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις αναπλάσεις στην Καλαμάτα

/

Με 22 υπέρ έναντι 13 κατά, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικών αναπλάσεων και αναβάθμισης του Κεντρικού Τομέα Καλαμάτας» του Δήμου Καλαμάτας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η εν λόγω εξέλιξη, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, παρέχει τη δυνατότητα συνέχισης της διεκδίκησης του έργου «Στρατηγικές αστικές παρεμβάσεις για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του κεντρικού τμήματος της πόλης της Καλαμάτας», εντός ενός ασφυκτικότερου -πλέον- χρονικού πλαισίου. 

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 9.500.000 ευρώ, το οποίο προβλέπει εκτεταμένες παρεμβάσεις σε πολλά σημεία της Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «όχι» στις ρυθμίσεις είπαν, όπως είχαν πράξει και στην προηγούμενη συνεδρίαση, οι παρατάξεις των Β. Κοσμόπουλου, Β. Τζαμουράνη, ενώ υπέρ ψήφισε, αλλάζοντας στάση, η παράταξη της Τόνιας Κουζή.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη δημοσιότητα οι επιτυχόντες της κοινωφελούς εργασίας: 274 προσλήψεις στους δήμους της Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σφοδρή επίθεση του Βασίλη Τζαμουράνη εναντίον της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας – Αιχμές και από τον Βασίλη Κοσμόπουλο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενίσχυση του Αεροδρομίου από τον δήμο Καλαμάτας – Επίσκεψη και συνάντηση του Θανάση Βασιλόπουλου με την Αερολιμενάρχη του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/3) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο