Η Κορώνη τίμησε με λαμπρότητα την Πολιούχο της Παναγία Ελεήστρια [φωτογραφίες]

29 Απριλίου 2022

Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή εκατοντάδων
πιστών τίμησε την Παρασκευή η Κορώνη, επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, την Πολιούχο και Προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια.

Η πανηγυρική θεία Λειτουργία τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιουμένου από Ιερείς της περιοχής.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς αναφέρθηκε στη θαυματουργό Ελεήστρια και στις ευεργεσίες της προς τους ευσεβείς κατοίκους της Κορώνης, ευχόμενος να χαρίζει υγεία και να σκέπει όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα σήμερα που η ανθρωπότητα μαστίζεται από σκληρές δοκιμασίες.

Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνος στους κεντρικούς δρόμους της γραφικής κομώπολης, την οποία ακολούθησε πλήθος πιστών.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Με το πέρας της λιτανείας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώπιον των προτομών του Εθνομάρτυρος Επισκόπου Κορώνης Γρηγορίου Μπίστη και του Μακαριστού Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου Δασκαλάκη.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

12 ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 4 εισαγωγές και 8 εξιτήρια το τελευταίο 24ωρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

161 κρούσματα στη Μεσσηνία το Σάββατο – 4.853 μολύνσεις τον Απρίλιο – Μείωση κατά 47% σε σχέση με τον Μάρτιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης