Καφαντάρης: Αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε ζωντανή την αναπτυξιακή προοπτική των τόπων μας

Μήνυμα, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, απευθύνει ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ και πρώην δήμαρχος Πύλου – Νέστορος.

Στο μήνυμά του σημειώνει ο κ. Καφαντάρης:

Σε μία δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα και μέσα σε ένα θλιβερό πολιτικό περιβάλλον εορτάζεται η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά.

Ο φετινός  εορτασμός της, βρίσκει τη χώρα μας αλλά και σύσσωμο τον κόσμο, στη δίνη πολλαπλών πρωτόγνωρων κρίσεων, οικονομικών, υγειονομικών αλλά και υπό τη σκιά ενός ανηλεούς πολέμου.

Παρόλο που η νέα κανονικότητα είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και το κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον συνεχώς μεταβάλλονται από ραγδαίες αλλαγές και προκλήσεις, η Εργατική Πρωτομαγιά έρχεται να μας υπενθυμίσει  ότι όταν οι αγώνες των εργαζομένων, γίνονται με ενότητα, με αλληλεγγύη, με αποφασιστικότητα, με όραμα και πείσμα, τότε είναι σίγουρο ότι θα επιτύχουν.

Από την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλοι εμείς οι Αυτοδιοικητικοί, είμαστε διαχρονικά, πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας και αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε ζωντανή την αναπτυξιακή προοπτική των τόπων μας.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η χώρα μας, έχει αποφύγει τα χειρότερα και όλοι αναγνωρίζουμε ότι καταβάλλεται συνειδητή και υπεύθυνη προσπάθεια, από την πλευρά της Πολιτείας ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες  απειλές και  κίνδυνοι, για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Ιδιαίτερα για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με πλήθος μέτρων, παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών.

Ακόμη η Πρωτομαγιά συμβολίζει και την αναγέννηση της ίδιας της φύσης. Ας τη γιορτάσουμε λοιπόν και με αισθήματα αισιοδοξίας και δύναμης.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ