Αίτηση ανακοπής από την ιδιοκτήτρια: «Παγώνει» ο πλειστηριασμός εμβληματικού ξενοδοχείου της Καλαμάτας

/

Στο «κλαμπ» των ακινήτων των οποίων ο πλειστηριασμός «παγώνει» ανήκει το ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα για το οποίο το ηλεκτρονικό «σφυρί» είχε προγραμματιστεί να χτυπήσει την Τετάρτη.

Το ξενοδοχείο λοιπόν, που βρίσκεται επί της οδού Αριστομένους 26 στην Καλαμάτα, δεν πρόκειται να εκποιηθεί, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρία υπέβαλε αίτηση ανακοπής που έγινε δεκτή από τη δικαιοσύνη.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι εάν το ξενοδοχείο εκπλειστηριαστεί στο τίμημα των 7,2 εκατ. ευρώ, όπως έχει οριστεί, είναι πολύ μικρότερη, συγκριτικά με την αξία του ακινήτου.

Το Rex είναι πενταόροφο νεοκλασικό κτίριο, έχει ανακατασκευαστεί το διάστημα 1996-1999 μετά το σεισμό της Καλαμάτας το 1986, έχει χτιστεί σε οικόπεδο 500 τ.μ. και διαθέτει συνολική επιφάνεια 3.000 τ.μ. Βάσει της επιχειρηματολογίας των ιδιοκτητών του, που έγινε και δεκτή από τη δικαιοσύνη, η εμπορική αξία του Rex είναι υψηλότερη των 7,2 εκατ. ευρώ, εάν ληφθεί υπόψη ότι το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας που αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Το ξενοδοχείο θα έβγαινε, αρχικά, σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά, τότε, η διαδικασία δεν προχώρησε λόγω της πανδημίας.

Πηγή:liberal.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε εκλογική τροχιά ο ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι οι υποψήφιοι της Κεντρικής Επιτροπής στην Πελοπόννησο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Champions League: Η Λίβερπουλ έκλεισε θέση για το Παρίσι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ