Βόμβα Νίκα: Άγνωστο πότε θα λειτουργήσει η μονάδα σκουπιδιών της Καλλιρρόης – «Καρφώνει» την ΤΕΡΝΑ

/

Αυτοψία έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το πρωί της Τετάρτης στο εργοτάξιο κατασκευής της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή της Καλλιρρόης (δήμος Οιχαλίας) -η οποία, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης θα επεξεργάζεται τα απορρίμματα από τη Μεσσηνία και τους Δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας, στην Αρκαδία.

Σκυμμένα κεφάλια και προβληματισμός επικράτησαν στην επίσκεψη Νίκα στο εργοτάξιο κατασκευής της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή της Καλλιρρόης

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνεται ότι «η εκτίμηση που μεταφέρθηκε στον περιφερειάρχη είναι ότι το εν λόγω έργο πιθανώς να καθυστερήσει, ενώ σε σύσκεψη που θα συγκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτιμηθεί το πόσο».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ως αιτίες της καθυστέρησης, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου, προκύπτουν διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, την Δασική Υπηρεσία, αλλά και την ανάδοχο του έργου εταιρεία (ΤΕΡΝΑ) καθ’ εαυτή.

«Στην επικείμενη σύσκεψη θα γίνει προσπάθεια να επιλυθούν τα ζητήματα αυτά ώστε να επιταχυνθούν οι εργασίες», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

O δήμος Δυτικής Μάνης στους ωφελημένους: Μaster plan για την ανάπτυξη της ορεινής Ελλάδας – Οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη [video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο final four της Euroleague ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ