Σφοδρή επίθεση Λαμπρόπουλου στους «τηλεστάρ» πολιτικούς – Αιχμές και εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας!

//

Επίθεση εναντίον πολιτικών, οι οποίοι εμφανίζονται καθημερινά στα τηλεοπτικά πάνελ, εξαπέλυσε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης τις Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, της οποίας είναι μέλος.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαμπρόπουλος παρενέβη στη συζήτηση επί της εκθέσεως πεπραγμένων του 2020 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και άφησε σαφέστατες αιχμές κατά 5-6 πολιτικών, όπως χαρακτηριστικά είπε, οι οποίοι παρελαύνουν στα τηλεοπτικά στούντιο.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στην αναφορά του ο κ. Λαμπρόπουλος συμπεριέλαβε και πολιτικούς από το κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία, καθώς υπογράμμισε ότι αυτοί οι πολιτικοί συνήθως προέρχονται από τα μεγάλα κόμματα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαμπρόπουλος έφτασε στο σημείο να αναρωτηθεί εάν αυτοί οι πολιτικοί είναι ημέτεροι και ζήτησε να υπάρξει έλεγχος, προκειμένου να διερευνηθεί τις ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε:

«Δεν μπορεί στα κανάλια κάθε πρωί να παρελαύνουν 5-6 πολιτικοί από το κάθε κόμμα, συνήθως από τα δύο μεγάλα κόμματα και κάποιοι άλλοι να μην υπάρχουν. Εδώ ας ερευνηθεί. Να δούμε τι συμβαίνει. Γιατί, οι άλλοι δεν έχουν πολιτικό λόγο; Και βέβαια έχουν. Και καλύτερο. Τι συμβαίνει; Είναι ημέτεροι; Πώς και τί;».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Χωρίζουν οι δρόμοι του Π. Χειλά με την παράταξη Τζαμουράνη – Οι λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σε τρία στάδια η απορρόφηση του 80% των επιβαρύνσεων – Πόσο θα ωφεληθούν τα νοικοκυριά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την