«Βραχυκύκλωμα» στην παράταξη Τζαμουράνη: Παραίτηση και όχι αποπομπή η αποχώρηση Χειλά

//

Σε μείζον ζήτημα για την παράταξη του Βασίλη Τζαμουράνη τείνει να εξελιχθεί το «διαζύγιο» με το πρώην μέλος του συνδυασμού και ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Χειλά.

Την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του κ. Τζαμουράνη, με την οποία επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του κ. Χειλά από τον συνδυασμό, ο δημοτικός σύμβουλος τοποθετήθηκε επί του θέματος, δημοσιεύοντας σχετική δήλωση.

H δήλωση του κ. Χειλά:

Να ευχηθώ στην κα. Μαλαπάνη, στον κ. Τζαμουράνη, στον κ. Σωφρονά και στον κ. Τσαπόγα, κάθε προσωπική, επαγγελματική και πολιτική επιτυχία. 

Να καταφέρουν να διευρύνουν και να επιτύχουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει στην πολιτική και αυτοδιοικητική τους διαδρομή. 

Εύχομαι κάθε καινούρια μέρα για την πόλη μας να αποτελέσει με την παρουσία σας ένα νέο σκαλοπάτι οικονομικής ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας.

Είθε πάντοτε η ανιδιοτελής συνείδηση και σωφροσύνη να σας διακρίνει.

Ο κ. Χειλάς συνόδευσε τη δήλωσή του με το email που έστειλε στα μέλη της παράταξης, με το οποίο τους γνωστοποιούσε την παραίτησή του. Το εν λόγω email έχει ημερομηνία αποστολής την 4η Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι προηγήθηκε της ανακοίνωσης του κ. Τζαμουράνη, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 5 Μαΐου. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται για αποπομπή του κ. Χειλά, όπως μεταφράστηκε λανθασμένα η ανακοίνωση του κ. Τζαμουράνη, αλλά για αποχώρηση.

Το messiniapress απευθύνθηκε στον κ. Χειλά, προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα που κυριαρχεί και αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από την παράταξη του κ. Τζαμουράνη.

Ο κ. Χειλάς, ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει, καθώς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι θα δημοσιοποιήσει αναλυτικά τις απόψεις του, για τις αιτίες τις αποχώρησής του, τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Χειλάς αρκέστηκε να σημειώσει ότι θα παραμείνει ενεργός στο Δημοτικό Συμβούλιο και ότι θα συνεχίσει να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα από όπου και αν αυτά προέρχονται.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 11 ασθενείς στην κλινική covid – 3 εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Mπάκος – Καϋμενάκης: Πούλησαν τις μετοχές της Ελλάκτωρ στην Motor Oil του Βαρδινογιάννη – Νέο τοπίο στον ενεργειακό και κατασκευαστικό χάρτη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»