Οι άρρηκτοι δεσμοί του Δ. Καμπόσου με τη ΝΔ

7 Μαΐου 2022

Στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας παρέστη ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών & Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος.

Είναι αυτό που λένε όσοι γνωρίζουν καλά “ούτε η ΝΔ κάνει χωρίς τον Καμπόσο ούτε εκείνος χωρίς τον ιδεολογικό του χώρο. “

Και όπως  παρατηρούμε και από το φωτορεπορτάζ συνάντησε πολλούς φίλους και συναγωνιστές και αυτοδιοικητικούς  σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Σε δήλωσή του ανέφερε: “Παρευρέθηκα στις εργασίες του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και βρέθηκα ανάμεσα σε καλούς φίλους και άξιους συνεργάτες.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι εκείνο που έχει βγάλει τη χώρα από πολλές δυσκολίες και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πολίτη. Πλήθος κόσμου επικύρωσε με την παρουσία του την δυναμική της δημοκρατικής μας παράταξης που στήριξε την Ελλάδα σε όλες τις μεγάλες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της.

Είμαι βέβαιος για την επιτυχία του συνεδρίου του κόμματος και για την αποτελεσματικότητα της παρούσας κυβέρνησης στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.”

Και στα δύσκολα και στα εύκολα  Καμπόσος και ΝΔ έχουν δεσμούς άρρηκτους. 

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Πηγή: jennysworld.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο δήμαρχος Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο επίκεντρο συνάντησης με τη Σ. Ζαχαράκη η βιώσιμη ανάπτυξη της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να βαφτίζεται το τίποτα «πολιτική δράση», ως

Δείτε επίσης