Στις κάλπες το Κίνημα Αλλαγής: Τα εκλογικά τμήματα της Μεσσηνίας – Οι υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

//

Στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξουν τα μέλη των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών και των Τοπικών Οργανώσεων, τους εκπροσώπους στο συνέδριο, αλλά και το όνομα του κομματικού τους φορέα, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ την Κυριακή.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 07:00 έως τις 19:00 και δικαίωμα ψήφου, εκτός από όσους ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη πρόεδρου στο Κίνημα, θα έχουν και όσοι εγγραφούν και κατά την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας. Προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος στις εκλογές θα πρέπει να καταβάλει 1 ευρώ.

Διάβασε και αυτό:

Δήλωση του Μενέλαου Γερονικολού για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: «Την Κυριακή δίνουμε δύναμη στο Κίνημά μας»

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν σε μια από τις έξι κάλπες που θα στηθούν στον Νομό. Συγκεκριμένα, κάλπες θα στηθούν στις πρωτεύουσες των δήμων.

Δείτε εδώ: Τα εκλογικά τμήματα της Μεσσηνίας

Οι υποψηφιότητες για τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Μεσσηνίας είναι 21. Υπενθυμίζεται ότι το όργανο θα αποτελείται από 13 μέλη. Όσοι ψηφίσουν θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μέχρι και 3 υποψήφιους.

Δείτε εδώ: Οι υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Μεσσηνίας

Οι Τοπικές Οργανώσεις θα είναι 6, όσοι δηλαδή και οι δήμοι του Νομού. Η Τοπική Οργάνωση της Καλαμάτας θα έχει 7 μέλη και οι υπόλοιπες 5. Όσοι ψηφίσουν για την Τ.Ο. Καλαμάτας θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν 1 υποψήφιο, ενώ όσοι ψηφίσουν για τις Τ.Ο. των υπόλοιπων δήμων θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μέχρι και 2 υποψήφιους.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Το σύνολο των συνέδρων από τη Μεσσηνία θα είναι 73. Οι σύνεδροι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Κατά την ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων επιτρέπεται η επιλογή ενός υποψήφιου.

Στη Μεσσηνία θα εκλεγούν 73 συνολικά σύνεδροι. Συγκεκριμένα η κατανομή είναι η εξής:

Στην αριστερή στήλη καταγράφεται ο αριθμός αυτών που ψήφισαν στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές και στη δεξιά ο αριθμός των συνέδρων που αναλογεί σε κάθε δήμο.
ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αποκαλυπτικές συνομιλίες του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: Στα χέρια των Αρχών 810 μηνύματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν