Χαρίτσης για την 9η Μαΐου: Ξανά επίκαιρο το μήνυμα της νίκης των λαών κατά του φασισμού

/

Στις εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα για την επέτειο της Ημέρα της Νίκης κατά της ναζιστικής Γερμανίας, συμμετείχε, ως εκπρόσωπος της Βουλής, ο βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης.

Με αφορμή την επέτειο ο κ. Χαρίτσης σημειώνει σε μήνυμά του:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Με ιδιαίτερη τιμή εκπροσώπησα την Βουλή των Ελλήνων στην εορταστική εκδήλωση στην Καλαμάτα για την επέτειο της 9ης Μαΐου.

Μιας επετείου που σηματοδοτεί την μεγάλη μέρα στην ιστορία της Ευρώπης: την ημέρα νίκης των λαών κατά του φασισμού και του ναζισμού.

Είναι μια ημέρα τιμής και μνήμης. Αναλογιζόμαστε και τιμούμε την συγκλονιστική Αντίσταση του λαού μας απέναντι στη ναζιστική θηριωδία.

Το μήνυμα της σημερινής ημέρας, μήνυμα αντιφασιστικό, δημοκρατικό και φιλειρηνικό γίνεται στις μέρες μας ξανά επίκαιρο, με τραγικό τρόπο, με την άνοδο του νεοφασιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη αλλά και με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την απειλή γενικευμένης πολεμικής σύρραξης.

Έχουμε χρέος να ορθώσουμε τοίχος απέναντι στον νεοφασισμό και να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό φιλειρηνικό κίνημα που θα βάλει τέλος στην δυστυχία και την καταστροφή του πολέμου.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 9 ασθενείς με κορονοϊό – 2 εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νικολάκου: Απαιτείται σκληρή δουλειά και ξεκάθαρο πολιτικό διακύβευμα για να σηκωθεί πάλι ψηλά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν