Παρέμβαση Γερονικολού: Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιστροφή στη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη

Ιδεολογική διάσταση προσδίδει το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός, στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που σχετίζεται με το όνομα του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γερονικολός σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές, σημειώνει:

Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει μόνο επιστροφή των συμβόλων μας. Πρέπει να συνοδευτεί από την επιστροφή στις αρχές και τις αξίες που περιγράφονται στην διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.

Πρέπει να ξαναβρούμε τις «ρίζες» μας για να «ανθίσουν» πάλι οι προσδοκίες του δημοκρατικού κόσμου για ένα καλύτερο «αύριο».

Οι αναφορές του κ. Γερονικολού στην ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ θέτουν το ιδεολογικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το στέλεχος του Κινήματος, καθώς η διακήρυξη μπορεί να συντάχθηκε το 1974, ωστόσο, σύμφωνα με μια ισχυρή τάση που τώρα διαμορφώνεται στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, μπορεί να αποτελέσει την κρίσιμη απάντηση του χώρου σήμερα σε ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες με άλλους πολιτικούς φορείς και άλλα φλέγοντα ζητήματα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Επίσης στην ανακοίνωση του ο κ. Γερονικολός αναφέρεται στην αυξημένη συμμετοχή φίλων του ΠΑΣΟΚ στις διαδικασίες της Κυριακής.

«Ο δημοκρατικός κόσμος της Μεσσηνίας για μια ακόμα φορά έδειξε ότι επιστρέφει δυναμικά στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Η συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών του τόπου μας στη χθεσινές εσωκομματικές εκλογές αποτελεί παρακαταθήκη ευθύνης για όλους μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον το μέλος της ΚΠΕ αναφέρεται και στα αποτελέσματα της Μεσσηνίας υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενότητα.

«Ευχαριστώ τους προοδευτικούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, που προσήλθαν στις κάλπες.

Κάθε φίλος, κάθε στέλεχος που συστρατεύτηκε στον αγώνα αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας, προκειμένου το Κίνημα να παραμείνει μακριά από μηχανισμούς και ομάδες.

Ευχαριστώ όσους ήταν υποψήφιοι για τις τοπικές οργανώσεις, όσους διεκδίκησαν μια θέση στο συνέδριό μας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη σε εκείνους που αναλαμβάνουν την ευθύνη της συγκρότησης των νέων μας οργάνων.

Από τον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι μας είμαστε θεματοφύλακες της ενότητας, μαζί προχωράμε μπροστά», σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γερονικολός αναφέρεται και στην Φώφη Γεννηματά, «η οποία», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει «κράτησε όρθια την παράταξή μας σε δύσκολες στιγμές».

«Αυτή τη στιγμή, που κάθε δημοκρατικός πολίτης εμφορείται από αισιοδοξία για το μέλλον, είναι κρίσιμο να θυμηθούμε όλοι μας την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία κράτησε όρθια την παράταξή μας σε δύσκολες στιγμές και έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να στεκόμαστε σήμερα απέναντι στο μέλλον μας», σημειώνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Διάβασε και αυτό: Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής – Όλα τα ονόματα και οι σταυροί προτίμησης

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ