«Προειδοποιητική βολή» του Βασιλόπουλου στον Π. Νίκα για τα σκουπίδια της Καλαμάτας

//

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Την αγωνία του για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Καλαμάτας εξέφρασε ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο θέμα ο δήμαρχος Καλαμάτας υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή προετοιμάζεται για τη μεταφορά των απορριμμάτων στην Κεντρική Διαχείριση.

«Όπως έχουμε πει και πάλι, παρά τα προβλήματα που έχει, αποτελεί τη μόνη πρόταση που μπορεί να αντιμετωπίσει το σύνολο των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Αυτή είναι το πρόγραμμα που υλοποιείται, ο διαγωνισμός, μέσα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που έχει εκπονήσει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ). Μέσα λοιπόν από τα 3 εργοστάσια, τους 3 ΧΥΤΥ και τους 2 κεντρικούς Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που προβλέπεται», δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε: «Πρέπει να πάμε υποχρεωτικά μέσα στο 2023 τα απορρίμματα στην Κεντρική Διαχείριση, είτε στη μονάδα της Καλλιρρόης, είτε στην Παλαιοχούνη».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Η τελευταία αναφορά του κ. Βασιλόπουλου αποτελεί σαφές μήνυμα προς την περιφερειακή αρχή και τον κ. Νίκα, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία της μονάδας της Καλλιρρόης, ενώ παράλληλα κατά το παρελθόν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο η Καλαμάτα να μεταφέρει τα σκουπίδια της στην Αρκαδία (Παλαιουχούνη).

Διάβασε και αυτό: Θα κατασκευαστεί στην Καλαμάτα: Απόφαση ένταξης του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής – Όλα τα ονόματα και οι σταυροί προτίμησης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Έντριεν Πέιν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»