Έκαναν το break οι Σέλτικς

10 Μαΐου 2022

Παίζοντας εξαιρετικά στην 4η περίοδο και με τον Αλ Χόρφορντ να κάνει απίθανο ματς οι Σέλτικς επικράτησαν των Μπακς στο Μιλγουόκι με 116-108 και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι Σέλτικς έπαιζαν με την «πλάτη στον τοίχο» καθώς ενδεχόμενη νίκη των Μπακς, θα τους έφερνε στο 3-1 και τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά, οι Μπακς με τον Γιάννη Αντετούνμπο να κάνει ακόμη ένα σπουδαίο ματς, ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος της 3η περιόδου με 80-73. Οι «Κέλτες» όμως ήταν ασταμάτητοι στην 4η περιόδο και με επιμέρους σκορ 43-28 κατάφεραν να φτάσουν τελικά στη νίκη και να επανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας. 

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 34 πόντους (14/28 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 6/11 βολές), 18 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 41 λεπτά συμμετοχής αλλά ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση εκεί όπου το κενό του Κρις Μίντλετον φάνηκε δυσαναπλήρωτο.

Από εκεί και πέρα ο Μπρουκ Λόπεζ είχε 17 πόντους ενώ Τζρου Χόλιντεϊ είχε 16 πόντους αλλά με 5/22 σουτ (22,7%). 

Για τη Βοστώνη ο 35χρονος Αλ Χόρφορντ έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 30 πόντους σουτάρωντας με εξαιρετικά ποσοστά (6/7 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 3/4 βολές) ενώ 30 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ πρόσθεσε ο Τζέισον Τέιτουμ. 

Η σειρά μετεφέρεται στη Βοστώνη με το Game 5 να είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/5) στις 02:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Coca-Cola έχασε φορολογική μάχη στο ΣτΕ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λειτουργεί ξανά η ελληνική Πρεσβεία στο Κίεβο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης